Placeholder

Shoptip: bobble jug

Na het gezellige herbruikbare waterflesje met ingebouwde filter is het tijd voor een nieuw product: de bobble jug. Een handig flesje in kan-vorm.

Bobble introduceerde de ingenieuze waterfles twee jaar geleden in Amerika en won er diverse design awards mee. Door middel van een koolstoffilter worden chloor, organische bacteriën, koper, lood, kwik en cadmium uit drinkwater gefilterd, wat zorgt voor kwalitatief goed water met een zuivere smaak. Datzelfde idee hebben ze nu toegepast op een waterkan, de bobble jug.

300 Waterflesjes
‘De traditionele waterkan met zuiveringsfilter ziet eruit als een kantoorgebouw uit de jaren zeventig,’ aldus oprichter Richard Smiedt. Tijd voor een nieuw design dus. De bobble jug is verkrijgbaar in zes kleuren: zwart, blauw, groen, magenta, rood en wit. De kan – met hetzelfde kenmerkende uiterlijk – heeft een inhoud van twee liter en de filter kan 150 liter filteren, wat gelijk staat aan 300 plastic waterflesjes. Niet alleen goed voor het milieu dus, maar ook voor je portemonnee.

De bobble jug kost € 37,95 en is verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf, de Vitaminstore en via www.waterbobble.nl.

Nu te koop in de Santé Shop: Vitalis stoompan met korting >