Placeholder

Shoptip: ArtBags

Deze fijne shoppers zijn voor een luttele vijf euro voor jou en het volledige aankoopbedrag gaat naar Stop Aids Now.

Organisatie Stop Aids Now maakt zich al jaren hard voor de strijd tegen aids. In de aanloop naar Wereld Aids Dag richt ze met diverse acties de aandacht op deze gevreesde ziekte. De ArtBags zijn inmiddels al tien jaar vaste prik en dus zijn er ook dit jaar weer drie fijne exemplaren verkrijgbaar.

Viktor & Rolf
Dit jaar zijn de buidels versierd met creaties van Dick Bruna, PiP Studio en Viktor & Rolf. ‘Het is onze bescheiden bijdrage in de zoektocht naar een remedie tegen een mondiale epidemie. Elke actie telt op haar eigen, afzonderlijke manier. Het begint met I love you.’, lichtte het modeduo haar ontwerp toe. Alle ontwerpers zijn zaterdag 26 november tijdense de officiële lancering in de Bijenkorf in Amsterdam aanwezig om hun tassen aan te prijzen en van een krabbel te voorzien.

Je koopt jouw favoriete exemplaar vanaf zaterdag bij de Bijenkorf, Bruna, Dirk, Bas en Digros, Libris, V&D of de Wereldwinkel óf nu al in de Stop Aids Now-webshop. De opbrengst zal worden besteed aan onder andere voorlichting en medicatie.

Meer shoptips >