Placeholder

Schoenentrends zomer 2015

Wat zijn de trends op het gebied van schoenen deze zomer?

Schoenentrends zomer 2015

Wat zijn de trends op het gebied van schoenen deze zomer? Wij geven je graag het antwoord! De trends zijn erg divers en dus is er voor ieder wat wils. De zomer is natuurlijk de tijd voor slippers en andere luchtige open schoentjes, maar er zijn ook schoenentrends voor als het weer wat minder is. Bekijk hier de vier schoenentrends van deze zomer.

Gladiator sandalen

Ze zijn weer op de catwalk gespot: de gladiator sandalen. Je kent ze wel; de sandalen met kleine bandjes die soms wel tot bovenaan de kuit lopen. Let er wel op dat ze niet te strak om de kuiten gebonden worden; je wilt er namelijk niet als een rollade bijlopen.

Plateauzolen

Over het algemeen geldt: hoe hoger de plateauzool, hoe beter. Maar voor het loopgemak is het natuurlijk beter om voor een wat bescheidenere hoogte te kiezen. De plateauzool is ideaal voor personen die niet de lengte van een model hebben en toch een tikkeltje langer willen zijn. Door de plateauzool val je al lekker op; zorg daarom dat de schoen verder basic is.

Loafers

Gemakkelijk in te stappen, comfortabel en chic: dat zijn loafers. Toch kun je met een mooie tijgerprint of hip slangenreliëf ook stoer uit de hoek komen. Het voordeel van loafers is dat ze qua look op pumps lijken, maar het gemak van ballerina’s hebben. Kijk voor voorbeelden eens in de webshop van Peter Hahn.

Sneakers

Goed nieuws: de sneaker mag deze zomer ook weer! Je kunt gewoon een model en kleur naar keus kiezen, want bij de sneaker is alles geoorloofd! Na de juiste schoenen gekozen te hebben kun je ook nog ons artikel met de beste zomertips lezen. Je weet dan zeker dat je goed voorbereid de zomer tegemoet gaat!

Beeldrechten: Flickr seven shlala CC BY 2.0 Bepaalde rechten voorbehouden