Placeholder

Top 10 artikelen van september

Deze 10 artikelen werden het meest gelezen in september. Met op 1: 3 dingen die je kunt doen om eindelijk die kilo’s kwijt te raken.

1. 3 dingen die je kunt doen om eindelijk die kilo's kwijt te raken
Je krijgt niet te veel calorieën binnen en je houdt het sporten op regelmatige basis vol. Kortom, je leeft volgens de 'regels', maar de kilo's raak je niet kwijt.

2. Doorbreek je plafond: 5 voedingstips
'Help! De laatste 3 kilo’s willen er maar niet af!' 'Ik blijf dat buikvetje houden.' 'Ik ben flink afgevallen, maar sta al een tijdje stil.' 'Mijn vetpercentage gaat omhoog en dat terwijl ik veel sport.' Herkenbaar?

3. Tips om je slaapkamer schoon te maken
Als je weinig tijd hebt om schoon te maken, neem je de woonkamer onder handen, die ziet immers iedereen. Maar je slaapkamer is misschien nog wel belangrijker.

4. Draag jij de verkeerde beha? Doe de test
Tweederde van de vrouwen draagt de verkeerde maat beha. Doe de test en ontdek of jij de juiste beha draagt.

5. Tips om gezond te lunchen
De lunch heeft grote invloed op je dieet. Lunch je niet of te weinig, dan is de kans groter dat je halverwege de middag begint te snacken. Een te grote lunch is daarentegen ook niet goed.

6. 10 tips om gezonder te leven
Iedere dag maak je wel honderden keuzes. Als je op je gewicht let, is het belangrijk dat je kiest voor de gezonde opties. Dat is niet makkelijk, daarom hebben we 10 tips voor je.

7. Waarom ruik je je eigen huis niet?
Wanneer je bij iemand thuis komt, ruik je dat ieder huis een eigen geur heeft, maar waarom kun je de geur van je eigen huis niet ruiken?

8. Kilo's kwijtraken: 5 gewoontes om je aan te wennen
Kilo's kwijtraken kost veel moeite, maar voor deze 5 tips is geen dieet of sportschool nodig. Pak je een aantal kleine gewoontes aan, met groots effect.

9. 3 redenen om je rugspieren te trainen
Laat jij je rugspieren vaak buiten beschouwing tijdens je trainingen? 3 redenen om ze volgende keer wel te trainen.

10. Wat is dat laagje water op mijn yoghurt?
Je opent je bakje yoghurt en ziet dat er een dun laagje water op ligt. Wat is dat eigenlijk? En roer je het erdoorheen of giet je het eraf?

Beeld: Shutterstock