Placeholder

Top 10 april

Dit zijn de tien best gelezen artikelen in april. De moeite waard om ze nog even te lezen als je ze gemist had. Onder andere over je honger stillen, gezonde tussendoortjes, suiker, slapen en seks.

1. Vijf gezonde tussendoortjes
Ben je de gezonde tussendoortjes die je al weken eet zat? Dit zijn 5 tips voor gezonde tussendoortjes, die je ook kunt meenemen naar je werk.

2. Vijf tips om je honger te stillen
Wanneer je honger hebt, is dat een belangrijk signaal van je lichaam. Zie het niet als teken om jezelf gedachteloos vol te stoppen, maar stil je honger met een van deze vijf slimme tips.

3. Wat een jaar zonder suiker met je doet
De Amerikaanse Eve zette zichzelf en haar gezin op een suikervrij dieet. In dit artikel lees je welk effect een jaar zonder suiker op je heeft.

4. Vijf gewoontes die rimpels kunnen veroorzaken
Wist je dat de sommige gewoontes ervoor kunnen zorgen dat je sneller rimpels krijgt? Deze vijf gewoontes kun je beter afleren.

5. Deze woorden doen het goed op je cv
10 woorden die het goed doen op je cv en 10 woorden die het minder goed doen. Een handig lijstje voor bij het solliciteren.

6. Te veel hardlopen is niet gezond
Hardlopen kan een goede invloed hebben op je gewicht, je bloeddruk en het kan stress verminderen. Zoals alles waar 'te' voor staat, is te veel hardlopen minder gezond.

7. Vijf dingen waar je tijd voor zou moeten maken
Door alle drukte en verplichtingen schiet er wel eens iets bij in. Voor deze 5 dingen zou je hoe dan ook tijd vrij moeten maken.

8. Zo voelt je lichaam dat je vol zit
Met deze tips zorg je ervoor dat je lichaam het signaal krijgt dat je voldaan bent.

9. De beste tijden om te eten
07.11 is de ideale tijd om te ontbijten. In het artikel lees je ook de ideale tijden voor je andere maaltijden.

10. Je bed is alleen voor slapen en seks
Door je bed alleen met slapen en seks te associëren, val je makkelijker in slaap.