Placeholder

Tip: Love for Life

Ken jij Love for Life al? Op 4 en 5 juni opent Jaarbeurs haar deuren voor dit nieuwe event waar het draait om Food, Body en Mind.

Advertorial

Wat is Love for Life?
Love for Life gaat over genieten van het leven, maar ook om balans vinden in drukke tijden. Het is er voor iedereen die het leuk vindt om inspiratie op te doen. Dus ook voor jou! Leer mediteren van davidji, doe mee aan een yogaworkshop van Johan Noorloos, laat je bijpraten over gezonde voeding door Kris Verburgh, Ralph Moorman en Lisa Steltenpool, werk je in het zweet en doe mee met de work-outs van Fitgirlcode en Club Joy, bezoek de Running Experience, proef allerlei verschillende gezonde hapjes en laat je inspireren in het kooktheater door Chicks Love Food, 24Kitchen-chef Mounir Toub en blogger Francesca van Berk van Francesca kookt! En er is nog veel meer te doen op Love for Life.

Met korting naar Love for Life
Er is nog veel meer te doen op Love for Life! Kijk voor het programma en tickets op de website van Love for Life. Als je nu je kaarten online koopt, betaal je slechts 18 euro in plaats van 22 euro.