Placeholder

Haal jouw favoriete bloemengeur in huis

Advertorial – Niets is fijner dan een heerlijk ruikend huis als je thuiskomt na een lange dag. Je wordt er vrolijk en rustig van. Geurende bloemen zorgen er niet alleen voor dat je huis lekker ruikt, ze stimuleren ook je geest.

Rozen
Als het gaat om bloemen die lekker ruiken, noemen veel mensen eerst de roos. Wist je dat de sterkte van de rozengeur afhangt van de het aantal rozenblaadjes? Zo ruiken enkelbloemige rozen minder sterk dan rozen die meer rijen bloemblaadjes hebben, zoals bijvoorbeeld pioenrozen.

Lelies
Ook de lelie is een prachtige, uitgesproken bloem, die ook nog eens heerlijk ruikt. De zoete sterke geur is heel herkenbaar, zeker wanneer ze vol in bloei zijn.

Orchieeën
Sommige orchideeën kunnen ook sterk ruiken. Hoewel de geur verschilt per orchideeënsoort is hij over het algemeen wat zoetig en lijkt hij op die van de roos. Bij zonsopgang is de geur van de orchidee het sterkst.

Jasmijn
Een van de bekendste geuren is die van de jasmijn. De witte bloempjes ruiken heerlijk. De geur kalmeert je geest, zorgt voor een optimistisch gevoel en werkt stimulerend. Met jasmijn haal je dus veel positiviteit in huis.

Wat is jouw favoriete geur?
Jouw favoriete geur is natuurlijk heel persoonlijk. Steek gewoon je neus eens in verschillende bloemsoorten en ontdek jouw favoriet.

Bestel je bloemen online
Heb je jouw lievelingsgeur gevonden in bepaalde bloemen, bestel dan heel eenvoudig de juiste bos bloemen online bij Frederique’s Choice en laat hem bezorgen waar jij wilt.