Placeholder

De best gelezen artikelen in september

De artikelen die je vorige maand niet mocht missen op een rij.

1. De 20 gezondste groenten
Groenten zijn gezond, maar als het je echt om de voedingsstoffen gaat, zijn sommige groenten een betere keuze dan andere groenten.

2. Deze truc maakt je beter in small talk
Met diepgaande gesprekken heb je geen probleem, maar small talk met iemand die je niet of nauwelijks kent? Dat is een ander verhaal. En dat terwijl small talk wel heel goed voor je is.

3. Tips om negatieve gedachten te stoppen
Sta jij wel eens stil bij hoe vaak je jezelf onbewust naar beneden haalt? Tijd om dat eens te doen. Het is een relatief kleine moeite, al is het makkelijker gezegd dan gedaan, die grote veranderingen kan bewerkstelligen.

4. Zo stop je 100 items in je handbagage
Ga je binnenkort een weekend weg en reis je enkel met handbagage? Deze video laat zien hoe je dat doet en hoe je zelfs met gemak drie paar schoenen inpakt.

5. Kledingtips voor tijdens het afvallen
Misschien kijk je uit naar het moment dat je dat ene kledingstuk past, maar ook tijdens het afvallen, wil je er leuk uitzien.

6. Tien veranderingen om je leven duurzamer te maken
Kleine veranderingen voor een duurzamer leven.

7. Gooi zakjes silicagel niet weg, je kunt ze hiervoor gebruiken
Bij je nieuwe schoenen of in je nieuwe tas vind je vaak een klein zakje gevuld met bolletjes silicagel. Gooi ze volgende keer niet weg, want de zakjes komen goed van pas in huis.

8. Drie opmerkelijke sporten
Toe aan iets anders dan de sportschool? Misschien zijn deze sporten iets voor jou.

9. Is je sterrenbeeld veranderd?
Lees je iedere dag je horoscoop op Sante.nl? Er gaan geruchten dat je de tekst van het verkeerde sterrenbeeld leest. Hoe zit dat?

10. Je zonnebril heeft een houdbaarheidsdatum
Het zou zomaar kunnen dat jouw zonnebril je ogen minder goed beschermt dan je denkt. Wetenschappers uit Brazilië waarschuwen voor de 'houdbaarheidsdatum' van je zonnebril.

Beeld: Shutterstock