Placeholder

5 weekendtips

Nog geen plannen? Kijk of er iets leuks op de agenda staat.

Uit eten ter ere van de Vegetarische Restaurantweek
Tot en met 11 oktober is het Vegetarische Restaurantweek. De deelnemende restaurants hebben een heerlijke vegetarisch menu samengesteld voor deze week. Je vind de deelnemende restaurants op Dinnersite.nl.

Naar het openingsweekend van het Waterliniemuseum
Op 10 oktober opent het Waterliniemuseum op Fort bij Vechten haar deuren. Het museum vertelt het bijzondere verhaal van de vderdediging van Nederland met de hulp van water. Meet informatie over het museum en de activiteiten in het openingsweekend vind je op de website van het museum.

Activiteiten voor Kinderboekenweek
Deze week is de Kinderboekenweek begonnen. Het thema is Raar Maar Waar. Rondom de kinderboekenweek en het thema worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Benieuwd of er bij jou in de buurt iets te doen is? Bekijk de agenda.

Rondstruinen door de Markthal
Lekker rondstruinen, boodschappen doen en eten bij de Markthal in Rotterdam. Deze week opende Jamie’s Italian in de Markthal, een vestiging van het Italiaanse restaurant van Jamie Oliver.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Kampeerkriebels? Dit weekend kun je alvast je hart ophalen bij de Kameer & Caravan Jaarbeurs. Meer informatie vind je op de website.

Wat ga jij dit weekend doen?

Beeld: Shutterstock