Placeholder

Pinktober bij Hard Rock Café Amsterdam

Top! Het befaamde Hard Rock Café in Amsterdam draagt met Pinktober ook een steentje bij aan oktober borstkankermaand.

Bier, harde muziek, rockende mensen. Geloof het of niet, maar het o-zo stoere Hard Rock Café in Amsterdam is in oktober felroze gekleurd. Het café aan het Max Euweplein viert namelijk Pinktober 2011. Deze speciale actie is bedoeld om de vele mensen die met borstkanker kampen te steunen. Opbrengsten van de actie komen, voor het vierde jaar op rij, ten goede aan de organisatie ‘A Sister’s Hope’. Deze stichting zamelt geld in voor borstkankeronderzoek en diensten voor patiënten.

Roze make-over
Ook het menu van het Hard Rock Café krijgt een roze make-over, met speciale Hard Rock non-alcoholische Pink-drankjes en Pink-specialiteiten. Als laatste is er in de store van het Hard Rock Café in Amsterdam ook veel roze te vinden in oktober. Wij tippen alvast de zogenoemde Pinktober pin; een beregoede roze gitaarbroche. Ook in de roze collectie: t-shirts, badjassen en dekens.

Meer producten voor Pink Ribbon >

Producten zijn exclusief te krijgen bij Hard Rock-stores wereldwijd, waaronder de cafe’s, hotels en casinos. De producten zijn ook te koop via www.hardrock.com. Een deel van de Nederlandse opbrengst gaat naar ‘A Sister’s Hope’.