Placeholder

Op schrijfweek in Someren

Droom je van een eigen boek, maar heb je geen idee hoe? Tijdens de schrijfweek van Geert Kimpen en Christine Pannebakker wordt je droom concreet.

Het schrijverskoppel heeft in zes maanden tijd al vijf Schrijfweken gegeven. Meer dan 150 deelnemers hebben de fijne kneepjes van het vak geleerd. Een flink aantal manuscripten wordt binnenkort uitgegeven. Sommige zijn zelfs al verschenen.

Schrijversgeheimen
Een week lang delen Geert en Christine hun geheimen. Een week lang volg je vier workshops per dag en iedere deelnemer krijgt vier coachinggesprekken. Je leert over de technische aspecten van het schrijven: hoe ontwikkel je een plot en hoe schrijf je een erotische scène? Maar ook zaken als een uitgever vinden en waarop je moet letten bij een contract komen aan bod.

Boost
Is de Schrijfweek de boost die jouw (toekomstige) boek nodig heeft? Van maandag 24 tot en met zondag 30 juni 2013 of van vrijdag 5 juli tot en met donderdag 11 juli 2013 kun je deelnemen aan de schrijfweek. De Schrijfweek vindt plaats op een prachtige locatie, een familiehotel in Someren met zwembad en sauna. Ook op culinair gebied worden de deelnemers verwend.

Wil je meer informatie of jezelf opgeven voor de Schrijfweek? Kijk op de website >>