Placeholder

Nieuw: Fairbezig.nl

Er schuilt een klein wereldverbeteraartje in je? Of je koopt graag producten van eerlijke komaf? Fairbezig.nl heeft de oplossing om een huishouden nóg eerlijker te maken.

Fair Trade Original, de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels en Stichting Max Havelaar besloten dat Nederland nog lang niet fairtrade genoeg leeft en riepen Fairbezig.nl in het leven. Want hoewel er steeds meer fairtrade producten te koop zijn in supermarkten en speciale ketens, schaft de helft van de Nederlanders nooit een fairtrade product aan.

Fairtrade vrijen
En daar moet maar eens verandering in komen, vindt het team achter Fairbezig.nl. De site laat je zien hoe jij in het dagelijks leven ‘fair’ bezig kunt zijn. Wat dacht je van een douche ’s ochtends met een stuk fairtrade olijfzeep of condooms van fairtrade rubber? De website maakt het fairtrade leven nét wat eenvoudiger.

Daarnaast valt er ter ere van de lancering van Fairbezig.nl een massief (fairtrade!) 18-karaats Gouden Banaan t.w.v. € 10.000 te winnen. Wat je hiervoor moet doen? Check snel Fairbezig.nl.

Trek in een glas fairtrade wijn? Komt dat even goed uit: het is wijnmaand bij de Wereldwinkel >