Placeholder

Malariamuggen op de Vakantiebeurs

Veilig-op-reis-specialist Care Plus vraagt extra aandacht voor de gevaarlijke mug met een ludieke actie op de Vakantiebeurs.

Steeds meer Nederlanders laten malariapillen thuis als ze op vakantie gaan naar de tropen. Een onverstandige ontwikkeling, aldus Care Plus. In samenwerking met de Universiteit van Wageningen heeft Care Plus daarom een actie bedacht om consumenten te wijzen op de gevaren van malaria.

Zie je ze vliegen?
Het team van Care Plus neemt een onbekend aantal vliegende vriendjes mee naar de Vakantiebeurs. Geen zorgen, de muggen zitten veilig afgesloten in een grote, doorzichtige bak. Aan de bezoekers de vraag hoeveel muggen het precies zijn. Iedere dag zal er een dagwinnaar bekend worden gemaakt die kan kiezen uit verschillende prijzen.

Meer van de wintersport? Check de mobiele site van Laax >

Care Plus app
Op de beurs zal ook de iPhone app gepromoot worden, een handig hulpje in de voorbereidingen op een verre reis. Door in te vullen waar de reis naartoe gaat, hoeveel mensen er mee gaan en in wat voor accommodatie men verblijft, rolt er een kant-en-klaar boodschappenlijstje uit je telefoon – die je met één druk op de knop meteen kunt bestellen. De app kun je hier downloaden.

Kijk voor meer informatie op www.careplus.eu.