Placeholder

Drie redenen om een keerbare broek te kopen

De keerbare broek is terug van weggeweest!

De keerbare broek is terug van weggeweest! Hoewel de broek die aan twee kanten draagbaar is een tijd lang verdwenen was uit de modewereld, lijkt de broek nu opnieuw een opmars te maken. Wij geven je 3 redenen waarom een keerbare broek in iedere kledingkast zou moeten liggen.

  1. Door een keerbare broek te kopen, haal je als het ware twee broeken in huis voor de prijs van één. Dat voel je direct in je portemonnee. Je hebt dan geld over om bijvoorbeeld de producten uit de nieuwe cosmeticalijn van H&M uit te proberen!
  2. Een keerbare broek is ontzettend veelzijdig! Dit betekent dat je minder snel uitgekeken zult zijn op je broek. Neem bijvoorbeeld de keerbare spijkerbroek van Mona-Moda. De ene dag zou je voor een stoere, effen print kunnen gaan, terwijl je de andere dag voor de gedessineerde kant met opvallend en uniek dessin kunt gaan. Daarnaast kun je je outfit een extra twist geven door de pijpen van de broek om te slaan.

     

  3. Wanneer je op vakantie gaat, wil je zo weinig mogelijk bagage meenemen. Met een keerbare broek kun je op je vakantiebestemming volop afwisselen, terwijl je geen extra bagage mee hoeft te nemen.
  4. Beeldrechten: Flickr Blue Clothes Peg 2010 Stuart Webster CC BY 2.0 Bepaalde rechten voorbehouden