Placeholder

Inhoud Santé april 2012

Het aprilnummer van Santé staat weer vol met leuke en interessante artikelen. Zoals: beginnen met hardlopen, Zo ban je zuigers en klagers uit je leven, Get the flow en Kies de dagcrème die bij je past. De nieuwe Santé ligt nu in de winkel!

Klaar voor de start
Geen excuus meer, de lente is hét moment om te gaan hardlopen. Denk jij dat hardlopen niets voor jou is? Lees het dossier van Santé en je zult verbaasd zijn over jezelf.

Weg met emotioneel afval
Sommige mensen zijn er een kei in om hun sores neer te leggen bij anderen. Laat de klagers en de zuigers jouw leven niet meer beïnvloeden.

Exit cupcake
De tijden van ikke-ikke-ikke zijn voorbij. Mooi moment om ook eens afscheid te nemen van het ultieme ego-taartje: de cupcake.

Adoptiekind
Freelance journalist Stephanie Jansen ging naar Ethiopië om haar adoptiezoon Bay op te halen. Ze schreef er een prachtig en emotioneel verhaal over. “Het liefst wil ik hem stevig tegen me aan drukken, maar ik hou me in en aai voorzichtig zijn rugje.”

Zo veel te winnen: Klik & Win-acties van deze maand >

In je bubbel
Ken je dat, het gevoel dat je zo geconcentreerd met iets bezig bent dat je helemaal de tijd vergeet? Het ervaren van flow is geweldig, en het goede nieuws is: er zijn manieren om meer flow in je leven te krijgen. Santé’ geeft tips.

Slankmachine
Afvallen in de warmtecabine, kan dat echt? Journalist Agnes Hofman probeerde het uit en zal haar avontuur niet snel meer vergeten.

Shine!
Luminizers doen je gezicht oplichten en maken je huid gladder. En dat is goed nieuws, want uit onderzoek blijkt: hoe egaler je huid is, hoe jonger je wordt geschat.

Een jaar lang gratis scheren voor nieuwe abonnees >

En verder: Actrice Sylvia Hoeks “Ik ben een einzelgänger” / Sekstips voor een spannende avond / Sportbeha’s getest / De mooiste nieuwe oogmake-up / Eroscoop: dit staat jou in april voor spannends te wachten / Tv-presentator Regina Romeijn: “Ik wilde mijn oude lichaam terug” / Alle vrouwen een vallei-orgasme / Golfen voor beginners / Alexandra Smith op zoek naar zichzelf / Beautyblunder: lipstick op je tanden / Schaatser Annouk van der Weijden over haar olympische droom / Welke dagcrème is geschikt voor jou? / Lentegroene recepten / Alles over afslanksmeersels / Fruitig het voorjaar in / Adressen voor het betere bijtanken / Kookles in la douce France / Santé’s lighttoetje van de maand