Placeholder

Houd je vakantiegevoel vast

Met deze tips en trucs voel jij je thuis nog net zo relaxed als op vakantie.

Vakantiegewoontes
Het zijn de kleine dingen die het vakantiegevoel terug kunnen halen: buiten ontbijten, in de lunchpauze even wandelen, uitgebreid avondeten met het gezin, het parfum gebruiken dat je op vakantie droeg.

Zomervoeten
Zorg dat je nagels netjes gelakt zijn. Verwen je voeten af en toe met een voetenbadje en gebruik een voetvijl als het nodig is. Wanneer de zon doorbreekt, zijn jouw voeten klaar om in leuke slippertjes te schieten.

Zomerse glow
Na een vakantie zie je er heerlijk zomers en gezond uit. Je hebt langer plezier van je bruine kleur door je regelmatig in te smeren. Word je van nature niet erg bruin of heb je deze zomer weinig zon gezien? Met zelfbruiner creëer je in een handomdraai een bruine kleur.

Gelukkig hebben we de foto's nog
Laat je vakantiefoto's ontwikkelen of maak er een mooi digitaal fotoboek van. Zo heb je alle herinneringen bij elkaar en kun je ieder moment 'terug' naar de mooie zomer.

Kapsel
Trakteer jezelf op een bezoek aan de kapper. Door highlights te laten zetten, lijkt het net of de zon je haar heeft opgelicht.

Weer aan het werk
Begin rustig aan. Schrik niet van een ontplofte mailbox, de meeste mails zullen allang opgelost zijn terwijl jij in de zon lag. Geen vakantie gehad, of alweer toe aan vakantie? Gun jezelf eens een lang weekend.

Plan een nieuwe vakantie
Je werk lijkt een stuk leuker met een nieuwe vakantie in het vooruitzicht. Het hoeft geen wereldreis te zijn, een weekendje weg in Nederland kan net zo leuk zijn.

Hoe zorg jij dat je zo lang mogelijk een vakantiegevoel hebt?