Placeholder

Hoe singles op vakantie gaan

Singles zijn gek op vakantie en ze blijken ook veel met elkaar gemeen te hebben als het om reizen gaat. Pas jij in het plaatje van de reislustige single?

Bestemming
Van alle ondervraagden bleef 52 procent deze zomer in Europa. Zoek jij het graag wat verder weg? Dan heb je in Azië de grootste kans om andere singles tegen te komen.


Gezelschap

Singles reizen het liefst in gezelschap, met een groep andere singles (17 procent) of een gemengd gezelschap van singles en koppels (13 procent) bijvoorbeeld. 18 procent reist met vrienden en 13 procent gaat graag solo.

Aandacht
Eerlijk is eerlijk, als single is het fijn om aandacht te krijgen van het andere geslacht. En vakantie is daarvoor de perfecte plek. 75 procent heeft liever een vakantieliefde dan een one night stand. Toch hoeft het ook weer niet té exotisch: liever geen seks op het strand, 64 procent doet het liever in een bed. Dat zal geen probleem zijn, want singles overnachten liever in een hotel dan op de camping.

Onmisbaar
Geen vakantie zonder boek, fotocamera en mobiele telefoon. Hopelijk staat er op de vierde plaats een pakje condooms, je weet maar nooit.

Bron: Single2Travel