Placeholder

Het kan weer: buiten eten!


‘Buitengewoon in het land’ onthult unieke locaties voor diners in 2012.

Restaurant zonder muren
Sssst, niet verder vertellen: voor je het weet is het volgeboekt! Vanaf nu zijn ze bekend, de nieuwe locaties van ‘Buitengewoon in het land’, het unieke restaurant zonder muren. De ene keer middenin de natuur van de Oostvaardersplassen, dan weer op het dak van een Amsterdamse stadsboerderij of te midden van druivenranken in een Zeeuwse wijngaard.

Bevlogen chef-koks
Bij ‘Buitengewoon in het land’ vormen unieke locaties in de natuur het decor voor onvergetelijke diners. Eerlijke producten, vaak ter plekke geoogst en bereid door bevlogen chef-koks uit de regio, vormen de basis voor een 5-gangen diner aan een enorm lange tafel. Boeren, tuinders, veehouders, kaasmakers, bakkers en vissers uit de regio leveren een bijdrage. Zo kom je als gast letterlijk in contact met de omgeving waar het eten vandaan komt.

Memorabele ontmoetingen
Dit gebeurt ook door de ingrediënten waarmee gekookt wordt en de gesprekken met de producenten die tijdens het diner aanschuiven. Het doel: memorabele ontmoetingen. Dus neem gerust je familie of vrienden mee. Dit jaar tourt ‘Buitengewoon in het land’ door Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Twente en Zeeland.
 
De diners zijn vanaf nu te boeken via www.buitengewooninhetland.nl.