Placeholder

Groente en fruit met de Buurtboerbox

Moeite om iedere dag twee ons groente en twee stuks fruit te eten? Met de Buurtboerbox wordt dat voortaan appeltje-eitje.

Iedere dag van verse en lokale producten genieten? Met de Buurtboerbox kan iedereen in Nederland zich te goed doen aan biologische groenten en fruit. De bomvolle box wordt iedere week bij je thuisbezorgd en bevat vijf soorten groenten en drie soorten fruit.

Recepten
Bovendien zijn alle producten van de Buurtboer lokaal en biologisch geproduceerd, zo komen bijvoorbeeld de appels uit de Beemster en de venkel uit Limburg. De inhoud varieert per week en de boxen worden samengesteld met groente en fruit van het seizoen. Het is dan ook altijd vers en met zoveel mogelijk Hollandse oogst. Ook leuk: de Buurtboer stuurt elke week nieuwe recepten mee, passend bij de inhoud van de box. Makkelijker kun je het haast niet krijgen.

Ook lekker: Return to Sender chocoladereep >

Zo werkt het
Benieuwd geworden? Via de website www.debuurtboer.nl kan iedereen zich aanmelden voor een proefbestelling of een abonnement op de Buurtboerbox. De groenten en het fruit worden iedere week in een kartonnen box door TNT thuisbezorgd. Ook verzorgt de Buurtboer duurzame lunches en fruit bij bedrijven.

De Buurtboerbox kost € 25 per doos, per week (inclusief verzendkosten).