Placeholder

Genieten voor het goede doel

Altijd al gedroomd van een skydive boven de zuurstofgrens of een make-over door Mari van de Ven? Bied van 7 mei tot 14 juni dan mee op ‘Days of Love its’ en steun direct de strijd tegen kanker!

Fight cancer
‘Days of Love its’ wordt georganiseerd door Fight cancer, het label voor jongvolwassenen van KWF Kankerbestrijding. Bij deze online veiling kun je bieden op allerlei bijzondere belevenissen en producten die het leven mooi maken; ‘Love its’. De gehele opbrengst gaat naar het wetenschappelijk kankeronderzoek, de voorlichting en de patiëntbegeleiding die Fight cancer mogelijk maakt.

‘Love its’ voor iedereen
Naast de skydive en de make-over worden er nog diverse andere ‘Love its’ geveild. Er is voor ieder wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vijfgangendiner geheel verzorgd door topchef Sander van Dam? Of ga jij als sportieveling liever voor een snowboard-clinic van Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij? En klinkt een VIP-groepsarrangement voor het Loveland Festival jou ook niet als muziek in de oren?

Bied mee
De ‘Love its’ worden verspreid over vier weken geveild via www.fightcancer.nl en lopen op verschillende momenten af. Houd de site dus goed in de gaten om jouw favoriete ‘Love it’ te scoren!