Placeholder

€50 korting op een bijzondere Sing & Sail cruise

SWS Sailing organiseert samen met Leoni Jansen een bijzonde reis van 1 tot 8 juni 2013. Je werkt een week lang aan je stem en geniet tegelijkertijd van zon, zee en lekker eten.

Iedere dag krijg je twee of drie zangworkshops van Leoni. Soms aan boord van de zeilcruise, soms ergens anders. Het is iedere dag een verrassing. Een ding is zeker: je zingt op bijzondere plaatsen, zoals in een antiek theater met prachtige akoestiek uit de Grieks-Romeinse tijd.

Varend privéhotel 
Op de zeilcruise is plaats voor 12 deelnemers. Dat betekent volop persoonlijke begeleiding én genieten van (samen) zingen. Aan boord legt de bemanning je in de watten. Er wordt gekookt en de boodschappen en afwas worden voor je gedaan. 

Wat is bij de reis inbegrepen?
De reis kost €1.395 en is inclusief 7 overnachtingen aan boord op basis van een gedeelde tweepersoonshut met eigen badkamer. Iedere dag krijg je twee of drie workshops van Leoni. Alle maaltijden, tussendoortjes en drankjes aan boord zijn inbegrepen. De vliegreis en transfers worden geregeld door SWS Sailing, dit kost €370.

Santé-lezeressen krijgen €50 korting op de reis. Je kunt boeken tot 1 mei 2013.

Meer informatie
Wil je mee met deze bijzondere reis? Er zijn een aantal laatste plaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie of om te boeken op de website >>