Placeholder

Last minute kersttips

Wat kun je naast dineren, natafelen, voor de buis of op de bank bij je schoonfamilie hangen allemaal doen tijdens Kerst? We sommen drie leuke alternatieven voor je op!

Actief
Er staat dit jaar helaas geen witte Kerst op het program. Maar niet getreurd, door het hele land zijn er allerlei schaatsbanen te vinden. Vlak voor het Kurhaus in Scheveningen vind je bijvoorbeeld een winterparadijs inclusief schaatsbaan. En voor een kleine € 4,50 kun je de hele dag de baan op. Meer informatie vind je op cooleventscheveningen.nl.

Wentel jezelf tussen duizenden lampjes, bomen en liters glühwein op één van deze kerstmarkten >

Kunst
Snuif tijdens de feestdagen wat kunst en cultuur op! In het Foam te Amsterdam vind je de overzichtsexpositie van Joel Sternfeld. Een primeur, want het is de allereerste expositie in Nederland van de New Yorkse fotograaf. Haal je hart op aan twee verdiepingen met maar liefst honderd foto’s. Tickets voor de expositie Color Photographs Since 1970 kosten € 8. Check ook: foam.org.

Culinair
De Winterparade aan Tafel strijkt tijdens Kerst (21 t/m 26 december 2011) neer in Amsterdam bij de Oude Kerk. Honderdtwintig meter aan tafels, een flinke bups acteurs, dansers, muzikanten en dichters die je tijdens het eten aan tafel entertainen, terwijl jij geniet van een Italiaanse boerenmaaltijd. Yum! Kijk voor tickets à € 32,50 (incl. diner en programma, drank is exclusief) op winterparade.nl.

Zo voorkom je de feestdagenblues >