Placeholder

Dinner of hope: lekker eten voor het goede doel

Een mooi gedekte tafel, maar ook verbondenheid staan centraal tijdens het diner voor Orange Babies op 11 mei.

Iets moois
Orange Babies lanceert Dinner of Hope, een nieuw initiatief waarbij Herman den Blijker (ambassadeur van Orange Babies) iedereen in Nederland oproept om op 11 mei thuis een diner te organiseren onder het motto ‘zet iets moois op tafel’. In plaats van een bloemetje of flesje wijn voor de gastvrouw of heer, wordt aan de genodigden gevraagd om een donatie te doen.

Gratis pakket
Dinner of Hope vindt plaats op 11 mei. Geïnteresseerden, hobbykoks maar ook masterchefs kunnen zich via de website dinnerofhope.nl eenvoudig aanmelden als gastheer/vrouw. Na aanmelding stuurt Orange Babies een gratis Dinner of Hope‐pakket. Dit pakket bestaat onder andere uit een donatiebox, informatie over de actie en een kleinigheidje voor op tafel.

Win een kookreis
Als host nodig je thuis vrienden, familie en/of collega’s uit. Iedere gast bepaalt zelf de hoogte van de eigen donatie. Met dit geld worden zwangere vrouwen, baby’s en kinderen in Afrika, door hiv geïnfecteerd of gedupeerd, geholpen. Iedereen die meedoet aan Dinner of Hope, maakt kans op een kookreis naar Afrika. Tijdens deze reis zal er samen met Herman den Blijker voor de kinderen van de projecten worden gekookt.