Placeholder

Creatief voor het goede doel

Zet je in voor het goede doel, ontwerp een T-shirt voor Pink Ribbon!

Ontwerpwedstrijd
Iedereen die borstkankerpatiënten wil steunen en een beetje creatief is, kan meedoen aan de ontwerpwedstrijd van C&A en Pink Ribbon op Facebook. Het idee is simpel: Maak online een ontwerp, zend het in en wie weet behoort jouw creatie tot de vier ontwerpen die zullen worden geproduceerd voor de Pink Ribbon T-shirt collectie. De opbrengst gaat uiteraard naar dit goede doel, dat projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker financiert.

Facebook
De ontwerpwedstrijd staat op www.facebook.com/ca.nederland Bij het insturen van het ontwerp wordt gevraagd naar het achterliggende verhaal. Op welke manier breng jij met jouw ontwerp borstkanker onder de aandacht? Met een korte toelichting laat je het weten. Vervolgens kan iedereen op Facebook aangeven welk ontwerp hij of zij als favoriet heeft.

Vier winnaars
Uiteindelijk gaan de 25 ontwerpen met de meeste ‘likes’ op 11 juli door naar de deskundige jury. O.a. ambassadrice Quinty Trustfull en styliste Maartje van den Broek kiezen dan de winnende vier T-shirts. Aan ieder T-shirt wordt een label bevestigd met de naam, foto en handtekening van de ontwerper. Iedereen kan zo dus zien wie verantwoordelijk zijn voor de creaties, die vanaf oktober bij alle filialen van C&A te verkrijgen zijn.

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/ca.nederland