Placeholder

Chef’Special voor Fight Cancer

De Haarlemse band Chef’Special maakt een single voor Fight Cancer.

Je hebt ze ongetwijfeld voorbij zien komen als kersverse huisband van De Wereld Draait Door: de vijfkoppige Haarlemse band Chef’Special. De bandleden gaan nu met hun nieuwe single Thank life for de strijd aan tegen kanker, samen met Fight Cancer, het jonge actielabel van KWF Kankerbestrijding.

Thank life for is niet alleen het werk van de mannen van Chef’Special. In de afgelopen maanden kon iedereen beelden en teksten van bijzondere levensmomenten insturen ter inspiratie. Aan de hand van het ingestuurde materiaal maakte Chef’Special het nummer inclusief videoclip, geregisseerd door Tim Oliehoek. Beide werden afgelopen maandag officieel gereleased.

Ook voor het goede doel: de Return to Sender-reep >

Thank live for
‘Er zijn veel patiënten van onze leeftijd en jonger en juist daarom passen we zo goed bij dit doel’, vertelt Joshua Nolet, frontman van de band. ‘Daarnaast is de campagne niet zo zwaarmoedig, de campagne omarmt het leven, net als wij.’ De – bijzonder aanstekelijke – single is te downloaden via iTunes voor € 0,99. Alle opbrengsten gaan linea recta naar Fight Cancer.

Kijk mee naar de videoclip…