Placeholder

And the winner is…

Pittige tijd achter de rug? Vertel ons waarom jij een luxe weekend in de Ardennen verdient! Dat vroegen we jullie in ons februarinummer. Uit alle reacties koos de jury (die bestond uit de redactie van Santé en Belvilla) de volgende brief:

“Een jaar geleden heeft mijn moeder een auto-ongeluk gehad. Ze werkt in de gezondheidszorg en door omstandigheden konden ze niemand vinden voor de nachtdienst. Mijn moeder staat altijd voor iedereen klaar, dus hier zei ze uiteraard ook weer ‘ja’ tegen. Ze had nog geprobeerd de dag ervoor te slapen, maar dit was niet gelukt. Na de nachtdienst reed ze terug en helaas kon ze vierhonderd meter voor mijn ouderlijk huis haar ogen echt niet meer open houden. Ze reed frontaal tegen een boom. Haar binnenste buikwand was gescheurd, haar darmen lekten, ribben waren gebroken; ze moest direct naar de intensive care.

Ik was net met mijn gezin op vakantie in Italië en zijn direct omgekeerd om mijn moeder bij te staan. Mijn zus en ik hebben haar na de zware ziekenhuisopname helemaal begeleid met de revalidatie en overal mee geholpen. Ook mijn vader, mijn partner en de vriend van mijn zus hebben alles gedaan om de zaken draaiende te houden. Mijn ouders wonen tachtig kilometer van mij vandaan, en ook mijn eigen kinderen moesten verzorgd worden.

Kortom: het was een erg zware tijd voor ons allemaal. Maar het belangrijkste is dat mijn moeder er nog is! Daarom zou het goed zijn deze moeilijke periode af te mogen sluiten in het kasteel met z’n allen. We zouden het super vinden.”

Jessie van Rooij (31) uit Breda

Jessie mag, mét haar moeder en de rest van haar familie, naar de Ardennen voor een overnachting in Belvilla Château de Balmoral!

Château de Balmoral is een van de vakantiehuizen van Belvilla: www.belvilla.nl.

Meer winnen! >