Placeholder

À La Plancha komt terug

Het pop-up restaurant À La Plancha was vorig jaar vanaf dag één een succes. Goed nieuws voor de liefhebber: het restaurant is terug en dit jaar de hele zomer!

Op het Rotterdamse Noordereiland kun je aan het water heerlijke verse visgerechten eten met uitzicht op de Maas. Vorig jaar had het restaurant een vergunning voor een paar dagen, dit jaar mag het de hele zomer open.

Mediterane succesformule
In Andalusië en Marokko zie je vaker À La Plancha restaurants; restaurants waar verse vis op kolen of een grillplaat klaargemaakt wordt. Ook in Rotterdam bleek het een groot succes te zijn. Omdat het restaurant maatschappelijk ondernemen belangrijk vindt, zul je geen bedreigde vissoorten op de kaart vinden.

The weather better be good
In het restaurant worden de gasten zo nu en dan verrast door livemuziek. Ook staan er nieuwe gerechten op de kaart. Een klein nadeel is dat het restaurant alleen opengaat op zonnige dagen. Via Twitter en Facebook kun je checken of de tafels gedekt worden. We hopen op een zonnige zomer!

Locatie: Landhoofd Oude Willemsbrug, op het Noordereiland in Rotterdam, op de kruising van de Maaskade en de Van der Takstraat.
Tijd: De keuken is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur
Website: www.ala-plancha.nl