Placeholder

Oproep: Wil jij ROTER Cysticare, 5-daagse kuur bij blaasontsteking, testen?

Heb jij last van een branderig gevoel bij het plassen? Ga je veel vaker dan normaal naar het toilet? Dan heb je waarschijnlijk een blaasontsteking. Misschien hoor jij wel bij de 51% van de Nederlandse vrouwen waarbij dit euvel een aantal keer per jaar terugkomt. Herkenbaar? Geef je dan zeker op om de nieuwe 5-daagse kuur van ROTER Cysticare* te testen.

Wat is ROTER Cysticare?
ROTER Cysticare is het eerste klinisch bewezen hulpmiddel tegen blaasontsteking dat niet gebaseerd is op cranberry. Deze nieuwe 5-daagse kuur, die je bij de drogist kunt halen, bevat actieve ingrediënten (Gelatine, Xuloglucaan, Propolis en Hibiscus) en heeft een dubbele werking  die de E-coli bacteriën bestrijdt. De Escherichia coli ofwel E-coli bacterie is veelal dé boosdoener bij een blaasontsteking.

Hoe doe je mee?
Geef je op door een e-mail te sturen naar testpanel@roter.nl met jouw gegevens om ROTER Cysticare gratis te testen. Heb jij last van een blaasontsteking? Soms terugkerend? Geef je dan zeker op voor de test. Je ontvangt dezelfde week  ROTER Cysticare op jouw opgegeven adres. Belangrijk is om direct te starten met de 5-daagse kuur bij het opmerken van de eerste symptomen van een blaasontsteking. Wij vragen je, na het gebruik van de 5-daagse kuur, het formulier met vragen in te vullen dat je per e-mail ontvangt.

Wat krijg je ervoor terug?
Als je een blaasontsteking te pakken hebt, of weet hoe vervelend het is, weet je ook hoe belangrijk een effectieve behandeling is. Dit is je kans om gratis ROTER Cysticare te proberen. Belangrijk: op = op! We vragen je om het product te proberen en een vragenlijst in te vullen. Als we de vragenlijst hebben ontvangen, dan krijg je een ROTER Cysticare verpakking thuisgestuurd. Je ontvangt de extra ROTER Cysticare verpakking t.w.v. €19,95 toegestuurd als dank voor deelname. (Natuurlijk met als doel een effectieve behandeling van je blaasontsteking (mits zo gebruikt als wordt geadviseerd).

Voor meer informatie: www.roter.nl/blaas of mail naar testpanel@roter.nl.

*Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
 
*Voorwaarde deelname test: Door mee te doen aan deze test geef je ROTER Cysticare toestemming jouw testresultaten voor online en print doeleinden te gebruiken
.

Dit artikel is een samenwerking met ROTER | Beeld: Shutterstock