×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Recept voor zalmfilet met dragonsaus

Recept voor zalmfilet met dragonsaus
20.12.2018 - Redactie

Binnen 25 minuten staat deze zalmfilet op tafel.


Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Recept voor 4 personen

Ingrediënten

  • 12 groene asperges
  • 4 stengels bosui
  • 4 zalmfilets (ca. 140 g per stuk)
  • 40 ml Olijfolie met Griekse kruiden
  • 2 tl Fine Fish Rub         
  • 2 takjes kerstomaten (ongeveer 16)
  • 1 Potje Tarragon Bistro Sauce

Aan de slag

  1. Breng een pan water aan de kook. Was de asperges en snij het kontje eraf. Halveer ze in de breedte en kook de asperges drie minuten voor. Spoel ze daarna af met koud water.
  2. Snijd de bosui in dunne ringen, diagonaal gesneden is het mooist. Smeer daarna de zalmfilets in met 20 ml Griekse kruidenolijfolie en strooi ongeveer een halve theelepel Fine Fish Rub over iedere zalmmoot.
  3. Verwarm de oven voor op 180 graden, leg de zalm en de tomaatjes naast elkaar op een bakplaat en bak gaar in ongeveer 7 à 8 minuten.
  4. Verwarm de rest van de olijfolie met Griekse kruiden in een bakpan en bak de stukjes bosui en groene asperges kort. Verdeel de gebakken groenten over de borden en leg hier voorzichtig de gebakken zalm bovenop. Leg de gepofte tomaatjes naast de zalm, roer de Tarragon Bistro Sauce goed door en serveer deze ook naast de zalm.

Eet smakelijk!

Recept en beeld: Oil & Vinegar

Wat vind je ervan?

Reacties

Emotionele honger of trek

18.01.2019 - Met deze snelle check ga je na of je echt trek hebt of dat de emo-eter in jezelf naar boven is gekomen. Lees verder

3x slimme swap: Hüttenkäse

12.01.2019 - Hüttenkäse bevat weinig calorieën en veel proteïne, daardoor zorgt het voor een verzadigd gevoel. Een goede toevoeging aan je voedingspatroon. Lees verder

tussendoortjes 100 calorieën

09.01.2019 - Deze gezonde tussendoortjes helpen je de middag door. Lees verder

Saus dunner maken

03.01.2019 - Met deze tips maak je een te dikke saus dunner. Lees verder

Recept voor wentelteefjes gemaakt van oliebollen

01.01.2019 - Heb jij oliebollen over en ben je het zat om ze zo te eten? Maak er wentelteefjes van. Lees verder

Feiten en fabels over olijfolie

29.12.2018 - Kun je nu wel of niet in bakken in extra vierge olijfolie? En hoe zit het met de gezondheidsvoordelen van olijfolie? Lees verder

Hoe maak ik zelf appelmoes?

27.12.2018 - Met dit recept maak je zelf appelmoes. Dat blijft toch stiekem de allerlekkerste appelmoes. Lees verder

Eten over? Dit kun je met de kliekjes doen

26.12.2018 - Slim koken met de kliekjes van het kerstdiner. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 139 |
Mis niets
Daghoroscoop
Steenbok

Jouw energie is vandaag prima in orde. Je kunt meer dan je ooit voor mogelijk…

» Naar de daghoroscopen