×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hoe werkt tea pairing?

Hoe werkt tea pairing?
19.02.2017 - Redactie

In China en Japan wordt er graag thee gedronken bij de maaltijd. Je kunt thee, net als wijn, combineren bij de smaak van het eten.


Goed om te onthouden

  • Witte thee neutraliseert je smaak en is daarom een goede optie om tussen twee gangen door te drinken. Door de zachte smaak combineert het goed met kruidige gerechten en kaas.
  • Heel kort door de bocht gezegd past groene thee bij gerechten waar je witte wijn bij drinkt. Zwarte thee combineer je met gerechten waar je rode wijn bij zou drinken.
  • Rooibosthee is een winning team met zoetigheid, perfect bij het dessert dus.

Bron: Archief | Beeld: Shutterstock 

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Tweeling

Je hebt een beetje aandacht nodig. Bedenk dus maar eens een originele actie…

» Naar de daghoroscopen

Like ons op Facebook

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze
tips en artikelen over een gezond, gelukkig, fit, mooi en
lekker leven. En mis geen enkele Klik & Win!