×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Haal jouw favoriete bloemengeur in huis

Haal jouw favoriete bloemengeur in huis
Redactie

Advertorial - Niets is fijner dan een heerlijk ruikend huis als je thuiskomt na een lange dag. Je wordt er vrolijk en rustig van. Geurende bloemen zorgen er niet alleen voor dat je huis lekker ruikt, ze stimuleren ook je geest.


Rozen
Als het gaat om bloemen die lekker ruiken, noemen veel mensen eerst de roos. Wist je dat de sterkte van de rozengeur afhangt van de het aantal rozenblaadjes? Zo ruiken enkelbloemige rozen minder sterk dan rozen die meer rijen bloemblaadjes hebben, zoals bijvoorbeeld pioenrozen.

Lelies
Ook de lelie is een prachtige, uitgesproken bloem, die ook nog eens heerlijk ruikt. De zoete sterke geur is heel herkenbaar, zeker wanneer ze vol in bloei zijn.

Orchieeën
Sommige orchideeën kunnen ook sterk ruiken. Hoewel de geur verschilt per orchideeënsoort is hij over het algemeen wat zoetig en lijkt hij op die van de roos. Bij zonsopgang is de geur van de orchidee het sterkst.

Jasmijn
Een van de bekendste geuren is die van de jasmijn. De witte bloempjes ruiken heerlijk. De geur kalmeert je geest, zorgt voor een optimistisch gevoel en werkt stimulerend. Met jasmijn haal je dus veel positiviteit in huis.

Wat is jouw favoriete geur?
Jouw favoriete geur is natuurlijk heel persoonlijk. Steek gewoon je neus eens in verschillende bloemsoorten en ontdek jouw favoriet.

Bestel je bloemen online
Heb je jouw lievelingsgeur gevonden in bepaalde bloemen, bestel dan heel eenvoudig de juiste bos bloemen online bij Frederique’s Choice en laat hem bezorgen waar jij wilt.

 

Wat vind je ervan?

Reacties

Earth Overshoot Day

01.08.2018 - Alle grondstoffen die de aarde in een jaar kan produceren zijn verbruikt. Lees verder

Droogte in Nederland

03.07.2018 - De laatste tijd is het extreem droog geweest in Nederland. Wat betekent dat voor ons? Lees verder

Ben jij tevreden over je sociale leven?

21.06.2018 - Meer contact met de buitenwereld zorgt ervoor dat je je meer tevreden voelt over je sociale leven. Lees verder

Weet jij hoe het eruit ziet als iemand verdrinkt?

17.06.2018 - Een waarschuwing voordat de vakantie begint: een verdrinking ziet er in het echt niet zo uit als op tv. Lees verder

Haal jouw favoriete bloemengeur in huis

Advertorial - Niets is fijner dan een heerlijk ruikend huis als je thuiskomt na een lange dag. Je wordt er vrolijk en rustig van. Geurende bloemen zorgen er niet alleen voor dat je huis lekker ruikt, ze stimuleren ook je geest. Lees verder

Wat vieren we met Pinksteren?

20.05.2018 - Pinksteren zorgt voor veel mensen voor een lang weekend. Weet jij wat we vieren? Lees verder

Hoe welvarend is Nederland?

17.05.2018 - Het CBS brengt dit jaar voor het eerst statistieken naar buiten over de brede welvaart in Nederland. Het gaat daarbij niet alleen over economie en financiële welvaart. Er wordt juist gekeken naar tevredenheid over bijvoorbeeld gezondheid, onderwijs en sociale contacten. Lees verder

Nieuw online mysterie: hoor jij Yanny of Laurel?

16.05.2018 - Internet is weer in de ban van een mysterie à la #thedress. Via Twitter en Reddit is een audiofragment gedeeld. Sommige mensen horen hierin de naam Yanny, terwijl anderen Laurel horen. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 59 |
Mis niets
Daghoroscoop
Leeuw

Vandaag doen zich ontelbare goede kansen voor. Jij krijgt het gevoel dat het…

» Naar de daghoroscopen