Tooske Ragas

Het eetdagboek van Tooske Ragas

Wat eten BN’ers nu eigenlijk precies en hoe vaak sporten ze? In Santé Magazine lees je ‘Het eetdagboek van’ met deze keer presentatrice, actrice en zangeres Tooske Ragas.

7:00

“Om zeven uur sta ik op om de kinderen te helpen. Ze maken zelf hun boterhammen klaar, ik ben van de fruitafdeling. Daarbij drink ik een koffie met melk.”

8:15

“Als de kinderen naar school zijn, ontbijt ik zelf in alle rust. Meestal neem ik een bak kwark met de saaiste muesli die er bestaat. Daar doe ik dan een appeltje of een banaan doorheen. Daar ga ik uren op.”

10:30

“Zo halverwege de ochtend neem ik soms nog een latte macchiato of een kopje thee, maar ik
heb bijna nooit dorst.”

14:00

“Ik heb geen vaste lunchtijd, maar rond deze tijd krijg ik vaak trek. Als ik zin en tijd en de spullen ervoor in huis heb, roerbak ik een beetje spinazie met één of twee eieren. Maar ik eet ook vaak even snel tussendoor twee stevige crackers met kaas of pindakaas.”

15:15

“Als de kinderen thuiskomen, drinken we met z’n allen een kopje thee en mogen ze een graai doen in het snoepblik. Ik ben zelf niet zo’n zoet type, dus ik neem daar nooit iets van.”

17:00

“Ik begin vaak al vroeg met koken, zodat we bijtijds kunnen eten. Terwijl ik bezig ben, knabbel ik op iets hartigs: een stukje kaas of amandelen met zo’n rooksmaakpoedertje eroverheen.”

18:00

“Ik ben geen grote eter, maar ’s avonds neem ik wel een lekker bord. Dat kan van alles zijn: pasta, aardappelpuree, gegrilde groentes, noedels. Ik eet alles, er is niets wat ik oversla. Daarbij drink ik water en soms wijn. Na het eten wil ik koffie met warme melk.”

ModeMode

21:00

“Later op de avond maken we de wijn op en neem ik verse gemberthee. Voor de tv snack ik niet veel, maar ik eet wel mee als iemand anders in het weekend chips pakt.”

Gerelateerde artikelen