Placeholder

Inhoud Santé juli

Het julinummer ligt nu al in de winkel! Met heerlijk leesvoer voor de lange zomerdagen. Onder meer: Bitch zoekt prins! Ben jij te lief voor een goede relatie? Waarom de zon ons gelukkig maakt; Tips voor slipperwaardige voeten; Filosoof Richrd Precht over realistische liefde; Slimme zomerrecepten.

Bitch zoekt prins
Veranderen in een regelrechte bitch, dat is volgens bestsellerauteur Sherry Argov dé manier om de prins op het witte paard te strikken. Journalist Hanny Roskamp ziet het anders: zij is ervan overtuigd dat de ideale liefde vanzelf op haar deur komt kloppen.

Outdoor-wellness
Even alles loslaten, je lichaam en geest ontladen en jezelf volzuigen met nieuwe energie. Santé tipt de leukste wellnessplekken buiten. Ontspannen in het bos, het park of je eigen achtertuin.
 
Liefde voor gevorderden
Filosoof en schrijver Richard Precht gelooft niet in snelle oplossingen: “De liefde is helemaal niet zo maakbaar als we willen denken.”

Inpakken en wegwezen
Ik ga op reis en laat de medicijnenkast thuis. Maar op vakantie wil je ook weer niet met ongemakken zitten. Wat zit er in een slimme reisapotheek?
 
Eén met de natuur
Inzicht krijgen in het bos, kiezen voor leven in de polder of schaapherder worden. Santé portretteert zes vrouwen met een bijzondere band met het buitenleven. “In de natuur voel ik me sterk.”

Keep it cool!
Na een dag zon hebben huid en haar dringend behoefte aan verkoeling en verzorging. Onder de koude douche springen kan, maar in de weer gaan met lekkere spulletjes is een stuk fijner!
 
Lekker: buiten eten
Wanneer de schaduwen langer worden, is er niets fijner dan tafelen in de late zomerzon.

En verder: Met mooi weer lijkt álles even zonniger. Hoe komt dat toch? En: hoe profiteer je er maximaal van? / Voorkom een rode huid of erger: eet je sun-proof / Mode: marine en pastel à la Saint-Tropez en Capri / Laad jezelf op met het kruid herderstasje / Maak blikvangers van je voeten / Kuren op Kreta / De vriendin van Basti onderging een abortus: “Af en toe denk ik nog aan het kind dat er had kunnen zijn.”