Inhoud Santé augustus

Inhoud Santé augustus

Zinderende zomer! Met luchtige kleding voor de warmste dagen, licht verteerbare picknickrecepten, verzorgingsproducten met ingrediënten uit zee en de fijnste boeken om mee te nemen op vakantie!

Dossier vitamine D
Onmisbaar voor sterke botten en een goede weerstand. Dat wisten we al. Volgens de nieuwste inzichten is de vitamine ook van belang bij het voorkomen van diabetes, astma en zelfs kanker.

Wat je van dichtbij haalt, is lekker
Kiezen voor biologisch en eerlijk eten, is makkelijker en heilzamer dan je denkt. Vijf mensen vertellen. “Puur eten doet iets met je geest.”

Zout op je huid
Natuurlijker en zuiverder kán bijna niet. Maskers, badolie en cellulitecrèmes met ingrediënten uit zee.

Hoge hakken, echte liefde
Wenneke wilde weer op high heels kunnen lopen en onderging daarom een voetoperatie in Spanje. Lees haar dagboek in Santé.

Het moment van de waarheid
De grootste leugenaars? Dat zijn volgens de laatste onderzoeken de sociaal vaardige, extraverte mensen. Waar liegen we over, en waarom? Plus: drie verslagen van een goudeerlijke week.

Second love
Hij bestaat: de minnaar die naast de telefoon zit te wachten tot zijn getrouwde geliefde hem belt. Wie is hij? Wat drijft hem? “Soms ben ik bang dat ze me alleen gebruikt om haar te troosten. En voor de seks.”

En verder: Dit kun je doen tegen reisziekte / Interview met schrijfster Marleen Rechsteiner / Small talk voor beginners / Positieve illusies: daarom denk je rooskleurig over je relatie / Thuis maken, in het park eten: de fijnste picknickrecepten.