Cover Januari 2021

Dít staat er in het januari-nummer van Santé

Het eerste nummer van Santé van dit jaar is nu verkrijgbaar! En we beginnen meteen goed met fijne healthy inspiratie en motivatie voor een gezond leven!

Dossier alcohol

Wil je minder alcohol drinken? Lees ons dossier en je weet (weer) waarom dat een goed idee is. Is het ook iets makkelijker vol te houden na januari.

Retreat yourself

Zolang we nog niet zorgeloos op vakantie kunnen, is een heerlijke retreat in eigen land het perfecte alternatief om op te laden.

Work-outs met Studio C Online

Korte work-outs met maximaal resultaat. Dat is het handelsmerk van Christina (40) en Heidy (39) van Studio C Online. Met hun online trainingen helpen ze vrouwen in balans te komen en te blijven.

Bekijk ook hun eerste work-out voor Santé-lezeressen: 15 minuten HIIT Tabata.

Feiten en fabels: detoxen

Marijke Berkenpas (38) is diëtist en voedingswetenschapper en oprichter van evidence-based foodplatform I’m a Foodie (iamafoodie.nl). Ze vertaalt voedingswetenschap op een eigentijdse en praktische manier. Ze is o.a. co-auteur van Eet als een expert, en uitgever van ‘Eet als een atleet: hardloopeditie’. Voor Santé duikt ze elk nummer in voedingsfabels en -feiten. Deze keer gaat het over detoxen.

Nieuwe columniste: huisarts Tamara de Weijer

Huisarts Tamara de Weijer weet als geen ander hoe belangrijk leefstijl is. Ze had jarenlang last van een prikkelbare darm en was altijd moe. Door gezonder te gaan leven is ze vijftien kilo afgevallen en van bijna al haar klachten af. Die ervaring gunt ze iedereen.

Bekijk ook haar vlog die ze voor Santé maakte over goede voornemens!

En er is natuurlijk nog veel meer te lezen! Veel leesplezier!