Cover Februari 2021

Dít staat er in het februari-nummer van Santé

Het februari-nummer van Santé staat in teken van geld. Hoeveel geld heeft in vloed op je gezondheid en geluksgevoelens. Maar je kunt nog veel meer inspiratie opdoen voor een healthy lifestyle!

Dossier geld

Geld maakt niet gelukkig, zeggen ze. Maar is dat wel waar? Je financiële situatie heeft meer invloed op je fysieke en mentale gesteldheid dan je waarschijnlijk denkt.

De leefstijl van … Eliane Bernhard

Eliane Bernhard (34) zat jarenlang niet goed in haar vel. Oorzaak: een chronische ziekte en een stressvolle zoektocht naar passend werk. Alles veranderde toen ze yoga nidra ontdekte. Nu wil ze iedereen leren hoe makkelijk het is elke dag diep te ontspannen.

Zo belangrijk is je schildklier

Je schildklier is een klein orgaan, maar wist je dat-ie superbelangrijk is voor je hormoonhuishouding? Alles wat je moet weten over de werking, mogelijke problemen en wat je kunt doen om ‘m gezond te houden.

Hoe ga je om met geldzorgen?

Geldzorgen hadden ze nooit. Tot ze hun inkomen kwijtraakten door de coronacrisis. Het leven van Frederiek, Anne en Magda staat op zijn kop nu ze moeten rondkomen van een uitkering of hun spaargeld. Toch zitten ze niet bij de pakken neer.

En verder:

  • Budget favorites: work-out outfits
  • Skincare bespaartips
  • Krachttraining met je eigen gewicht
  • Fabels & Feiten: gezond én betaalbaar eten