Placeholder

Onze nieuwe columnist: Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk (26) gaat columns schrijven voor Santé. Haar eerste column kun je lezen in het septembernummer, dat vanaf 16 augustus in de winkel ligt.

Jet zal schrijven over de laatste trends op het gebied van gezond eten, sporten en fit leven en ze geeft ons een kijkje in haar leven. Jet: 'Santé staat voor een gezond leven dat veel meer is dan borden groenvoer en de sportschool. Een healthy lifestyle is vooral ook veel plezier hebben en niet overdrijven. En dat is precies wat ik ook uitdraag: gezond leven is goed, maar het moet wel leuk blijven.'

Jet is een health freak, maar houdt ook van een wijntje op zijn tijd. Ze schrijft aanstekelijk over koken, eten en sport en onlangs verscheen haar eerste boek, Het boek van Jet. Met dit boek wil ze laten ze zien dat gezond leven én genieten (cheaten bestaat niet) dé basis vormen voor een fitte leefstijl.

Over Jet
Jet van Nieuwkerk groeide op in een mediagezin. Vader Matthijs is journalist en DWDD-presentator, moeder Karin is basisschooljuf en culinair journalist en broer Kees schrijft en regisseert films. Jet studeerde aan de middelbare hotelschool en werkte enige tijd als bedrijfsleider van Café-Restaurant Amsterdam. Jet woont samen met haar vriend Ward in Amsterdam, waar ze (culinaire) columns en recepten schrijft, onder andere voor Amayzine.com. Met haar debuut Het boek van Jet laat ze zien dat een gezonde levensstijl eenvoudig en vooral heel leuk is.

Foto: Bart Honingh | Visagie: Linda Huiberts