Yoga 2100x1440

Knusse thuis-workouts voor de donkere dagen (en helemaal gratis)

Ga je op een donkere herfstavond nou wel of niet de deur uit om te sporten? Lastig. Met deze gratis knusse workouts ben je actief én blijf je lekker binnen.

Gentle, Relaxing, Cozy Flow – Yoga With Adriene

Trek een fijne trui aan, nodig je huisdier uit op de yogamat en maak je vooral niet te druk. Deze yogaflow duurt twintig minuten en is perfect om je dag mee af te sluiten.

Cozy Calming Pilates | DAY 11 | 24 Days of Pilates – Lottie Murphy

Heb je nog genoeg energie over, maar wil je het rustig aan doen? Pilates is een low-impact oefening voor sterkere spieren, meer flexibiliteit en een beter postuur. Voor deze workout van een klein halfuurtje heb je alleen je yogamat nodig en een sprankje motivatie. Als je eenmaal bezig bent, wil je niet meer stoppen.

Pup Pilates: How to workout at home with your dog! – Blogilates

Met z’n tweeën sporten is leuker dan alleen, en al helemaal als je workout-buddy je grootste vriend is: je hond. Interactie met je huisdier verhoogt je oxytocine-levels, hetzelfde hormoon dat moeders en baby’s met elkaar verbindt. Daarnaast zijn aanraking en beweging twee manieren om snel minder stress te ervaren. De knusse vacht van je hond aaien terwijl je squat, is dus een win-win-situatie.

Tip van de redactie

Yogamat Sante
Bestel hier

Tekst: Emma Verweij / Beeld: GettyImages

San2110

Ontvang jouw dosis inspiratie voor een healthy lifestyle elke maand op de mat.

Abonneren
Digitaal lezen
Los kopen