Placeholder

Mira & Jeroen bereikten hun ideale gewicht. Jij in 2017 ook?

Advertorial – Het nieuwe jaar goed beginnen? Je weer energiek voelen en lekker in je vel zitten? Zorg dan dat dit jouw jaar wordt! Net als Jeroen en Mira bereiken elk jaar zo’n 100.000 mensen hun ideale gewicht met Cambridge Weight Plan.

Jeroen: ‘Ik heb het gevoel dat ik 20 jaar van mijn leven heb weggegooid, maar nu heb ik een nieuwe kans gekregen. Een nieuw leven dankzij Cambridge Weight Plan.’
Mira: ‘Het heeft mijn leven en dat van mijn kinderen compleet veranderd. Ik voel me nu goed, geniet weer van het leven en kom weer buiten. Ik doe weer leuke dingen met mijn gezin en familie. Ik ben hier erg blij mee en trots op mezelf!’

Vernieuwd en verbeterd
Met het nieuwe Cambridge Weight Plan Stappenplan en de begeleiding van één van onze 400 consulenten, ga je van verantwoord afvallen naar bewust genieten. Op een manier die bij jouw leefstijl past. Maatwerk dus. Zet vandaag nog de stap om je goede voornemens om te zetten in daden! Ga naar www.cambridgeweightplan.nl en vind een consulent bij jou in de buurt.

Cambridge Weight Plan helpt je graag. Je staat er niet alleen voor!
Cambridge Weight Plan | Facebook | YouTube

Cambridge week in Koffietijd gemist?
Afgelopen maandag 9 t/m vrijdag 13 januari kwamen er in Koffietijd op RTL4 meer succesverhalen aan bod. Het verhaal van Jeroen was woensdag 11 januari te zien. Je kunt de items terugkijken via de website van Koffietijd.