Placeholder

BeBio: After Summer Fit Week

Onze bloggers Willemijn en Liselotte organiseren een After Summer Fit Bootcamp. Geschikt voor beginnende en ervaren sporters.

Willemijn en Liselotte: Doe mee aan de BeBio's After Summer Fit Bootcamp! We organiseren samen met Personal & Bootcamp trainster Lynn, eigenaar van Homefit, een Bootcamp avond bij jou in de buurt. Schrijf je in en leer wat voor oefeningen je thuis kan doen voor een strakker en gezonder lichaam. Wij zijn aanwezig om vragen te beantwoorden, je te voorzien van een tarwegrasshot en je tips te geven op het gebied van voeding!

Dit intensieve evenement vindt plaats in verschillende steden en is uitermate geschikt voor zowel de beginnende sporter als de sporter die al enige conditie heeft opgebouwd. De trainingen zijn ideaal voor mensen die zich graag fitter en energieker willen voelen. Tijdens de Bootcamp training train je vooral de grote spiergroepen wat zorgt voor een optimale verbranding, een strakker lichaam en een goede conditie. Alle oefeningen zijn aan te passen aan jouw eigen niveau! Een training kan bestaan uit een intervaltraining, fitnessoefeningen en hardlopen en dat allemaal heerlijk in de natuur!

Waar?
Amsterdam: 9 september in het Vondelpark
Rotterdam: 10 september in het Nesselande
Utrecht: 11 september in het Griftpark
Den Haag: 12 september in het Haagse Bos

Hoe Laat?
De Bootcamps zijn 2 maal op een avond van 18.00 – 19.30 uur of van 20.00 – 21.30 uur.

Aanmelden?
Schrijf je in met een maitje naar info@bebio.nl en vertel ons met welke Bootcamp je graag wil meedoen.

Kosten?
De kosten voor deelname zijn € 10,-. Naast dat je een intensieve training krijgt, zijn er tarwegrasshots, mogelijkheden tot voedingsadvies en productpromotie aanwezig.

De BeBio After Summer Fit Week is een onderdeel van de BeBio After Summer Detox. Wil jij het najaar gezond, fit, schoon en energiek ingaan? Doe dan mee en detox! Binnenkort meer informatie. Be Better, Be Bio.


Willemijn en Liselotte van BeBio bloggen iedere week op Sante.nl over een gezonde en bewuste levensstijl. Ze laten zien hoe leuk gezond leven kan zijn en dat een bewuste levensstijl voor iedereen binnen handbereik is. Lees al hun blogs >>

Wil je meer tips van BeBio? Op BeBio.nl inspireren Willemijn en Liselotte je dagelijks met mooie foto’s, video’s en leuke content op het gebied van bewust leven. Daarnaast vind je er veel achtergrondinformatie, een online shop en je kunt je eigen pagina bijhouden. Benieuw geworden naar BeBio? Bezoek de website >>