zangeres Anouk dieet afvallen 10 kilo afvallen zonder dieet gezond eten en bewegen

Met dit dieet viel Anouk 23 kilo af

Zangeres Anouk viel binnen een jaar 23 kilo af. Lang hield ze geheim wat haar methode was. Maar inmiddels mag iedereen het weten. En wat Anouk kan, kan jij ook.

Zangeres Anouk is een paar jaar geleden vanwege gezondheidsredenen begonnen met koolhydraatarm eten en afvallen. Ze is binnen een jaar maar liefst 23 kilo afgevallen met de koolhydraatarme methode van Jasper Alblas.

Versleten heup

Bij zangeres Anouk werd aan één kant een ernstig versleten heup geconstateerd met mogelijk een heupoperatie als gevolg. Ze ontdekte al snel dat overgewicht de kans op complicaties enorm vergroot bij een dergelijke operatie. Dat was voor haar een reden om gezond te gaan eten en af te vallen.

Jojo-effect

Eerdere diëten die Anouk volgde zorgden voor een jojo effect waardoor de kilo’s er alleen maar sneller weer bijkwamen. Via een vriendin maakte de zangeres kennis met de boeken van Jasper Alblas. Omdat ze al eerder met succes een koolhydraatarm dieet had gevolgd besloot ze daar ook nu mee te beginnen.

Volgens Jasper Alblas zelf kookte Anouk uit zijn receptenboek. Hier volgde ze alle menu’s uit.

BESTEL HIER

Gezond eten

Inmiddels is haar heupoperatie achter de rug en zijn er geen complicaties ontstaan. Iedereen heeft inmiddels kunnen zien dat Anouk er slank en gezond uitziet.

Lees ook: dit gebeurt er als je elke dag een uur wandelt

Sporten en dieet

Met een post op Instagram verklapte Anouk nog een geheim achter haar gewichtsverlies. “2 uur per dag in de sportschool, minimaal 5 dagen per week”. Dat vergt veel doorzettingsvermogen en motivatie, maar aan haar lichaam is het zeker te zien. Ze ziet er fit uit.

Lees ook: zo veel calorieën verbrand je met wandelen

Tekst Santé, Bron: Jasper Alblas, beeld GettyImages

BESTEL HIER

Tip van de redactie

Virtufit roeitrainer