category colour brushFit/Lijstjes & Tips

Blijf in beweging

Tussen de brunch en het diner zijn we met kerst het liefst binnen: kaarsjes, films kijken, een spelletje doen en tussendoor nog meer eten. Zo maak je je kerst wat actiever (en voorkom je die extra kilo's).

The game is on
Tijdens de feestdagen zijn spelletjes populair en laat dat nou net perfect zijn om te bewegen tijdens kerst. Regel een Wii en speel een aantal sportspellen. Lachen gegarandeerd. En wat dacht je van weer eens ouderwets sjoelen?

Schrap het sporten niet
Skip je wekelijkse hardlooprondje niet omdat het kerst is. Heerlijk juist om 's ochtends vroeg buiten te lopen. Steeds meer sportscholen zijn ook open met kerst, check of er één bij jou in de buurt open is.

Kerstwandeling
Ga met de familie naar buiten voor een fijne wandeling. Na het genieten van de mooie natuur, in de kou, geniet je nog meer van het kerstdiner dat je 's avonds te wachten staat.

Schaatsen
Het mag dan geen witte kerst zijn, maar schaatsen op de kunstijsbaan kan wel.

Uitlaatservice
Misschien ben je deze kerst alleen en heb je weinig plannen. Maak de buurtbewoners blij door hun honden uit te laten als ze bij familie of op wintersport zijn.

Bootcamp
In het Amsterdamse Bos wordt een speciaal kerstballen-bootcamp georganiseerd op 26 december. Dat is pas bewegen. Kijk hier voor meer informatie.

Voetjes van de vloer
Sluit de avond dansend af. Er zijn met kerst veel leuke feestjes en je kunt natuurlijk ook muziek aanzetten en in de huiskamer dansen.

Santé

in je brievenbus?

Bestel nu

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Santé!

  • Pinterest