Workout (1)

Train je uithoudingsvermogen én spieren met de gratis work-out van Studio C Online

Met deze mix van HIIT en kracht train je je uithoudingsvermogen én je spieren. Ideaal voor als je een keer weinig tijd (of zin) hebt, maar wél resultaat wilt. Zweten gegarandeerd.

Christina & Heidy runnen samen Studio C Online, hét online sportplatform voor vrouwen. Elke maand delen ze een favoriete work-out in Santé en op Sante.nl.

Een feestje

Heidy: “Met de zomer voor de deur gaan veel vrouwen weer massaal sporten om er straks ‘een beetje toonbaar uit te zien’ in badpak of bikini. Ze sporten vooral om af te vallen, omdat het ‘moet’.”

Christina: “Maar wat als je er anders naar kijkt? Wij zijn fan van de quote: ‘Exercise is a celebration of what your body can do, not a punishment for what you ate.’ Wees dankbaar voor wat je lichaam allemaal kan en waartoe het in staat is. Als je daaraan denkt tijdens je training, verandert dat je kijk erop. En dan wordt trainen alleen maar leuker.”

Heidy: “Vind een manier van sporten waarin je plezier hebt, zodat het altijd een feestje is om te doen. Sta stil bij hoe je je daarna voelt en denk daaraan als je een keer geen zin hebt.”

Christina: “Ga voor korte trainingen, waarbij je je lichaam maximaal aan het werk zet en een hoge after-burn hebt. Deze Studio Fire work-out heb ik speciaal met dat doel ontwikkeld. Het is een combi van HIIT en kracht. Je traint je uithoudingsvermogen én je spieren en voelt je in no time fit en sterk.”

Lees ook: Dit zijn de 5 beste core oefeningen voor beginners

Benieuwd naar deze training van Studio C Online? Bekijk ‘m tot 15 juni hieronder.

Workout

Lees ook: Dit zijn de leukste work-outs van 15 minuten

Foto: Getty Images