Dit Seksstandje Past Het Best Bij Jouw Sterrebeeld

1 verrassend moment waarop je zeker seks moet hebben

Leuk, je vaste nummertje op zondagavond, maar het kan beter. Van seks op dit moment krijgt je libido pas écht een boost.

Zeker seks na het sporten

Na een work-out ben je vaak helemaal opgeladen en zit je lekker in je vel. Het perfecte moment voor seks dus. Uit onderzoek van de University of Texas blijkt dat de bloedtoevoer down under maar liefst 169 procent hoger is na een pittige training. Hierdoor ben je extra opgewonden. Ook zorgt sporten voor een adrenalinepiek in je lichaam, waardoor je libido stijgt. Skip dus die cooling down en ga opnieuw voor wat actie. Eerst sport, dan zeker seks.

En zeker ook seks wanneer je daar zin in hebt

Wanneer je seks hebt, heeft er alles mee te maken of jij en je partner daar zin in hebben. Dus zeker seks hebben als jullie daar zin in hebben. Al is het midden op de dag, tijdens de lunch pauze, of in bad. Laat je nooit vertellen wat een goed moment is voor seks. Ook niet door ons.

tips-steamy-seks-douche

Lees ook: 4 x erogene zones bij vrouwen

Lees ook: dit sekstandje past het best bij jouw sterrebeeld

Tip van de redactie

De populaire klassieke Satisfyer Pro 2 garandeert explosieve sensaties met zijn innovatieve drukgolf stimulatie. De 11 programma’s en het high-tech apparaat bieden je contactloos genot, welke je altijd en overal kan ervaren dankzij de oplaadbare batterij. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST SANTE ARCHIEF

BEELD GETTYIMAGES

14 DECEMBER 2023

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Santé