Dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2019

Dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2019

Wat zal de liefde je in 2019 brengen?

De slow-dating app Once voorspelt.

Schorpioen
Dit zal een ongebruikelijk jaar worden. Uranus zorgt voor veel veranderingen. Het is aan jou om de nieuwe mensen die in jouw leven komen te vertrouwen en accepteren. Misschien zelfs als het in eerste instantie tegen je gevoel ingaat. Het is tijd voor nieuwe spelregles in de liefde. Probeer bijvoorbeeld eens een onconventionele manier van daten, zoals bijvoorbeeld via een datingapp. Dit klinkt misschien eng, maar zou je positief kunnen verrassen.

Boogschutter
Het zal een goed jaar worden voor de boogschutter. Jupiter geeft je een boost aan zelfvertrouwen en dit zorgt ervoor dat jij je aantrekkelijker voelt. Onder invloed van Mars zal er komende maanden een grote kans zijn op het vinden van nieuwe liefde en/of een versterking van bestaande relaties. Daarnaast is er grote kans op meerdere romantische momenten doordat Venus zich in 2019 twee keer over het sterrenbeeld Boogschutter verplaatst.

Steenbok
In de lente komt de rebelse Uranus jouw horoscoop binnen en dit heeft effect op liefdesgebied. Hierdoor gaat jouw betrouwbare gedrag plaats maken voor pikantere en impulsievere acties. Tegen het einde van het jaar zal Uranus zelfs jouw stoutste dromen waar kunnen maken. Je zal gelukkiger worden dan ooit.

Waterman
De eclipsen aan het begin van 2019 tonen aan dat het toekomstbeeld van je huidige relatie mee zal moeten veranderen met al het andere om je heen. Er zal een conflict over geldzaken, levensstijl of werk plaatsvinden. Deze discussie zal gedurende het jaar vaker een rol spelen. Wanneer je als single aan het daten bent, is het belangrijk dat je erachter komt of jij en jouw date hetzelfde toekomstperspectief hebben.

Vissen
De juiste balans vinden zal dit jaar een uitdaging zijn. Het kan zijn dat er op liefdesgebied twee personen tegelijkertijd in beeld zijn. Hoe dat vorm krijgt? Dat kan op verschillende manieren zijn. Twijfel zal een grote rol spelen. In de herfst keert de rust terug en benader je alles een stuk relaxter. Het bijstellen van je verwachtingen is een van de belangrijkste dingen daarbij.

Ram
Het zal dankzij de eclips aan het einde van januari duidelijk worden dat jouw huidige relatie niet meer is wat het was. De vraag is of je bereid bent om ervoor te vechten. Ben je single? Dan zal er in april een luchtige liefde in jouw leven komen. De vraag is of dit op een relatie uitmondt of bij tijdelijke fling blijft. De maanden juli en augustus zullen intense maanden worden.

Stier
Dit jaar komen liefdesplaneten Mars en Venus één keer samen, precies in jouw liefdessector. Lucky you! Als single merk je die leuke persoon voor het eerst op aan het begin van het jaar. Hierna bouwt de aantrekkingskracht op. Toch zullen jullie pas echt bij elkaar komen in de zomer. Jullie zijn erg zelfverzekerd en voornamelijk bij elkaar vanwege de aantrekkingskracht, dat is helemaal prima. Wanneer je een relatie hebt zal dit een jaar worden waarin jullie elkaar nog beter leren kennen dankzij veel quality time.

Tweelingen
Zit je in een vaste relatie? Dan zal deze meer diepgang krijgen. Je zal serieuzer gaan nadenken over jullie toekomst samen. Ben je single? Dan kan hier verandering in komen, die kans is vooral groot tegen het einde van de zomer. Een oude romance zal in mei weer opduiken. De mooiste tijd voor de liefde zijn de maanden november en december.

Kreeft
Dit jaar vinden de meeste zon- en maaneclipsen in jouw teken plaats. De eclipsen kunnen moeizaam verlopen, maar zullen je op de lange termijn veel goeds opleveren. Je zal veel moeite moeten doen om erachter te komen wat je nou precies zoekt in je relatie. De regels waar je je afgelopen jaren aan vasthield, worden omgegooid. Rond je verjaardag zal je inzicht krijgen in deze vernieuwde versie van jezelf. Uiteindelijk zal dit je veel brengen. De laatste eclips zorgt ervoor dat het einde van het jaar eindelijk iets rustiger verloopt. Onder invloed van Jupiter ervaar je een frisse start en wie weet wel een nieuwe relatie.

Leeuw
Jupiter brengt het grootste deel van het jaar in jouw liefdessector door. Dit is hét jaar om jouw relatie naar een hoger niveau te tillen. Wanneer je aan het daten bent wordt het tijd om het officieel te maken. Augustus is de beste maand. De verplaatsing van Uranus over Leeuw zal voor onverwachtse gebeurtenissen zorgen. In januari zal je op het punt staan om jezelf bloot te geven. Toch besluit je om dit niet te doen, ondanks dat je wel realiseert dat er een moment komt waarop je deze gevoelens zal moeten uiten.

Maagd
Jouw liefdesleven zal dit jaar levendig, gevarieerd en gepassioneerd zijn. Je weet precies waar je mee bezig bent en hierdoor voel je je erg goed. Geniet ervan! De eclips aan het einde van het jaar zou ervoor kunnen zorgen dat je die relatie die je al een lange tijd wilt, eindelijk vindt.

Weegschaal
Uranus heeft jouw liefdessector verlaten en dit merk je. Jouw liefdesleven wordt een stuk rustiger en je vindt de tijd om alles te analyseren. Je ziet nu ook het goede in van je oude relaties. Er is een kans dat je opnieuw interesse krijgt voor iemand uit het verleden.

Beeld: Shutterstock