maxima

Dit is waar Maxima haar jurken koopt

Nog inspiratie nodig voor de feestdagen? Vergeet de fameuze ‘little black dress’ en ga voor kleur en glitter. Wij keken de kunst af van koningin Maxima. Dit is waar zij haar jurken koopt. En nee, die zijn niet altijd peperduur.

Costarellos

Oké, ze zijn niet goedkoop, maar ze zijn wel prachtig, die jurken van Costarellos. Wij sparen nog even door, maar deze staan wel op onze verlanglijst.

Beeld: Costarellos

Jan Taminiau

De jurken van deze ontwerper uit Baambrugge hangen zeker in de kast van onze koningin. De jurken van Jan Taminiau zijn iets minder duur dan die van Costarellos, maar je moet er nog steeds wel voor sparen. Wij wel.

Beeld: Jan Taminiau

Natan

Ook bij Natan koopt Maxima haar jurken. Heerlijk om de site te bekijken en te dromen over de dag dat je zelf ook koningin bent en in zo’n stijlvol pakje kan rondlopen. We love it.

Beeld: Natan

Claes Iversen

De jurken van Claes Iversen zijn net gebakjes. Wij zien ons zelf al op de kerstborrel van Santé online in een van deze creaties. Ook leuk om gewoon inspiratie op te doen.

Beeld: Claes Iversen

Massimo Dutti

Gelukkig heeft Maxima niet alleen maar een dure smaak. Ze heeft ook jurken in haar kast hangen die zelfs wij zouden kunnen betalen. Zoals de prachtige collectie van Massimo Dutti. Je voelt je een beetje een Italiaanse filmster met een jurk met deze naam op het label.

Beeld: Massimo Dutti

Zara

De koningin wordt soms gespot in een kleedje van H & M. Maar volgens welingelichte bronnen houdt ze ook heel erg van de jurken van Zara. Deze toch maar little black dress staat ons – de koningin en wij -dus heel erg goed. Merry Xmas allemaal!

Beeld: Zara

Tekst Santé, beeld GettyImages

Tip

Shepherd Jessica pantoffel met wol

Shepherd Pantoffel 500x350 1
Shop