Scheurkalender Plantaardig

Winnen: scheurkalender ‘Lekker Plantaardig’

‘Lekker Plantaardig’ is de eerste vegan scheurkalender met leuke weetjes over gezonde voeding én 260 plantaardige recepten voor vegetariërs en veganisten. Santé mag 5 exemplaren weggeven!

Lekker Plantaardig, de allereerste vegan scheurkalender, bevat naast leuke weetjes over gezonde voeding namelijk ook 260 plantaardige recepten, inclusief opties voor vegetariërs. De meeste ingrediënten komen uit Nederland en er zijn zoveel mogelijk groenten en fruit uit het seizoen gekozen. Leuke inspiratie voor ervaren vegetariërs en veganisten, maar zeker ook handig voor mensen die vlees en vis af en toe eens willen afwisselen met een lekkere plantaardige maaltijd.

Milieu

Plantaardig eten is niet namelijk alleen gezond voor de mens, maar is ook beter voor het milieu. Je verbruikt minder land, minder water en veroorzaakt minder broeikasgassen. Zo zorg je dus niet alleen voor een gezonde maaltijd voor het hele gezin, je vermindert het dierenleed en de uitstoot van CO2-gassen én helpt mee aan een betere wereld!

De kalender kost € 15,99 en is verkrijgbaar via de betere boekhandel of via Oudersvannature.nl.

Zo maak je kans!

Scheurkalender

Hebben? Doe mee aan onze winactie! Vul onderstaand formulier in en wie weet begin jij het nieuwe jaar op een plantaardige manier.

Deze winactie loopt tot en met 7 oktober 2020. De winnaars ontvangen hun kalender in november.

Winnen: scheurkalender 'Lekker Plantaardig'

Vul het formulier in. De velden met een * zijn verplicht.
  • Hidden
  • Vul het onderstaande formulier in om mee te doen aan de prijsvraag.

Gerelateerde artikelen