spannend boek

Winnen: het boek Het Isisgeheim

Zin om te ontspannen met een heerlijke thriller? Santé mag drie exemplaren van het boek ‘Het Isisgeheim’ van Jeroen Windmeijer en Jacob Slavenburg weggeven!

Waar gaat het over?

Het isisgeheim

Wanneer het Leidse Rijksmuseum voor Oudheden zich opmaakt voor een grootse tentoonstelling over Egypte, doet conservator Ariadne een fantastische ontdekking in een gouden beeldje van de godin Isis: de Egyptische moedergodin blijkt al eeuwenlang een groot geheim met zich mee te dragen. Al snel raken Ariadne en haar collega Thees verstrikt in een onzichtbaar netwerk met internationale vertakkingen. Big Pharma is geïnteresseerd in haar vondst – net als een gerespecteerd genootschap uit Engeland. Hun pogingen het mysterie te ontrafelen leiden hen naar Oxford, naar de oevers van een rivier met een wel heel bijzondere naam…

Lees ook:Uniek: personal shopper van AKO helpt je de mooiste boeken te kiezen

Winnen?

Wil je kans maken op een van de exemplaren? Vul onderstaand formulier in voor 29 mei 2020 in.

Kun je niet wachten en wil je het boek zo snel mogelijk in huis hebben, bijvoorbeeld binnen twee uur? Dat kan! Omdat er op Schiphol nog maar heel weinig gevlogen wordt, heeft het AKO-team tijd om jou persoonlijk advies te geven op afstand en zorgen zij ervoor dat het boek zo snel mogelijk bij jou thuis wordt afgeleverd. Ga naar ako.nl/personal-shopping voor meer informatie. En wat zo leuk is: de eerste 200 bestellers krijgen een leuke verrassing. Het zou leuk zijn als bijvoorbeeld auteur Jeroen Windmeijer persoonlijk je bestelling komt afleveren. Kijk maar:

Win het boek Het Isisgeheim

Vul het formulier in. De velden met een * zijn verplicht.
  • Hidden
  • Vul het onderstaande formulier in om mee te doen aan de prijsvraag.