Lekker In Je Vel

Winnen: Etos ‘Lekker in je vel’-box

Zit jij een beetje lekker in je vel? Doe mee met onze winactie en maak kans op een Etos ‘Lekker in je vel’ -box met maar liefst 16 heerlijke producten? Santé mag 10 boxen weggeven ter waarde van € 65,56.

Uit onderzoek van drogisterijketen Etos onder 1.000 mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder blijkt dat ondanks deze roerige tijdens van corona we verrassend goed in ons vel zitten. Zo geven we ons welzijn een 7,2 en dat is net iets hoger dan het rapportcijfer van vorig jaar, 7,1.

Lees ook:Boost je gezondheid met deze simpele gewoontes

Voedingsgewoonten

Waar we het meest tevreden over zijn? Onze voedingsgewoonten, die beoordelen we met een 7,5. Maar liefst tweederde van de Nederlanders houdt zich bewust bezig met de hoeveelheid groente en fruit die we eten en het voldoende drinken van water. Minstens de helft let ook op de innamen van vet en suiker en vier op de tien Nederlanders houdt et aantal calorieën bij.

Ontevreden

We zijn iets minder tevreden over hoeveel we bewegen, onze innerlijke balans en uiterlijk. Ons sportgedrag geven we slechts een 5,8. We vinden dat we wel wat vaker mogen sporten. Ook ons slaappatroon scoort laag met een 6,6.

Maak kans op een ‘Lekker in je vel’-box!

lekker in je vel

Heb jij behoefte om je wat beter in je vel te voelen? Dat gaat zeker lukken met de Etos ‘Lekker in je vel’-box met heerlijke producten als: de Bruisbal Lavendel, Lavendel skin Oil, Etos Lavendel Scrub, Lanette Crème, Valeriaan Druppels, Etos Vit C Booster Serum, Etos 24 Hydra Night Mask en Etos Nail Polish Sip of Red Wine.

Wil je kans maken op deze box met maar liefst 16 producten ter waarde van € 65,56? Santé mag 10 boxen weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen!

Deze winactie loopt tot en met 22 september 2020.

Win een Etos 'Lekker in je vel'-box

Vul het formulier in. De velden met een * zijn verplicht.
  • Hidden
  • Vul het onderstaande formulier in om mee te doen aan de prijsvraag.