mindfulness-app Synctuition

Winnen: een jaarabonnement op rustgevende mindfulness-app Synctuition

Ben jij na al dat corona-gedoe hard toe aan ontspanning en rust? Dat kan met de mindfulness-app Synctuition. Santé mag nu een jaarabonnement weggeven ter waarde van € 95 euro.

Je baan op de tocht, geen opdrachten meer, thuisonderwijs, weinig mogelijkheden om leuke dingen te ondernemen… De coronacrisis laat zijn sporen na in onze lifestyle. Ruim een derde van de Nederlanders beweegt te weinig én ervaart stress.

Lees ook:Met welke mindfulness-app kun je innerlijke rust en emotionele balans vinden?

Relaxtherapie

De makers van de meditatie-app Synctuition merkt dat de behoefte aan ontspanning en rust groot is, want het aantal downloads van de app is sinds de crisis enorm gestegen.

De app biedt een innovatieve, unieke en effectieve relaxtherapie aan: 3D audio. Dat betekent dat elk oor een ander geluid te horen krijgt, waardoor de hersenen zich een derde geluid inbeelden om het verschil te compenseren. Het is ontworpen om mensen te helpen ontstressen, positiever in het leven te staan en te genieten van betere slaappatronen. Het programma biedt 100 ontspannende audioreizen, ondersteund door meer dan 100 wetenschappelijke studies. Het is de eerste app die gebruik maakt van technologieën zoals binaurale beats en 3D-geluidsopnames om gebruikers de ultieme mindfulness-ervaring te bieden.

Wil je de app uitproberen? Tot 31 juli 2020 kun je de app gratis uit proberen. Ga naar www.synctuition.com/gift.

Winnen

Synctuition

Wil je nog langer van Synctuition genieten? Sante.nl mag een jaarabonnement ter waarde van € 95 euro weggeven. En wat zo leuk is: In het augustus-nummer van Santé mogen we nóg eens vier jaarabonnementen weggegeven. Dus houd ook Santé magazine in de gaten!

Winnen doe je door onderstaand formulier in te vullen voor 15 juli 2020.

Win via Sante.nl een jaarabonnement op de mindfulness-app Synctuition

Vul het formulier in. De velden met een * zijn verplicht.
  • Hidden
  • Vul het onderstaande formulier in om mee te doen aan de prijsvraag.

Gerelateerde artikelen